Copyright ©  Ludo van Arem - Fotograaf

Site Map

Colofon

Ludo van Arem - Fotograaf

Ludo van Arem heeft na zijn studie aan de Amsterdamse Rietveld Academie een aantal jaren samengewerkt met gevestigde fotografen als Ed Suister en Jan van der Woning.

 

Sinds 1992 is hij actief als zelfstandig fotograaf. Hij doet opdrachten voor bedrijven en instanties en hij maakt vrij werk.

Kenmerkend voor hem is dat hij zich goed in kan leven en daardoor is hij in staat te werken in diverse werelden in de profit zowel als in de not-for-profit. Onder zijn opdrachtgevers bevinden zich bedrijven als Reed Elsevier, Bouwmaat Hout- en bouwmaterialen), Stiho (Hout- en bouwmaterialen), Kitsch Kitchen (Vrolijke tassen en veel meer…), Tomeloos (Marketing & Communicatie) en Hoefnagels (Brand- en bedrijfsdeuren), maar ook overheidsinstellingen zoals Gemeente Amsterdam, Stadsdeel Slotervaart en diverse Amsterdamse scholen. Verder werkt hij voor ideële instellingen zoals Stichting Gered Gereedschap.  

 

Naast zijn commerciële opdrachten maakt hij vrij werk: indringende portretten, grafische landschapsfotografie en eerlijke reisreportages. Hij streeft ernaar dat zijn werk toegankelijk is voor iedereen en dat is terug te zien in de prijs van zijn vrije fotografische werk.

 

 

Voor nadere informatie over aanschaf van vrij werk of opdrachten kunt u contact opnemen via de contactpagina waar u zijn e-mailadres en telefoonnummer vindt.

 

 

BIOGRAFIE